Tungelsta Skola 1
9 juni 2018
15:00

Referat: Tungelsta IF - Västerhaninge IF

Till slut blev det en stabil seger mot Tungelsta med 3-0 borta. Första halvlek mötte vi ett lågt stående Tungelsta som spelade på omställningar. Tungelsta hade två farliga skott i första men Pontus som var omutlig idag svarade för två fina räddningar. I övrigt var det Västerhaninge som ägde matchbilden. I den 43 :e kommer Vedran in från högerkanten missar ett skott men bollen går fram till Max som stänker in ledningsmålet. I den 45:e farlig frispark för Västerhaninge, Freddan krutar bollen i kryssribban.

Andra halvlek blev det mer tryck från Västerhaninges sida. Mohammed kom in och skapade genast oreda i Tungelsta försvaret. Mohammed skapade på egen hand ett par fina lägen men siktet var inte riktigt kalibrerat. Istället dröjde det till 70:e spelminuten då Vedran än en gång kom runt, denna gång på vänsterkanten. Bollen snett inåt bakåt där Max kunde promenera in bollen. Västerhaninge ägde verkligen halvleken. I slutminuterna kommer Mohammed igenom men Tungelstas back försökte med all medel hindra Mohammed. Till slut med ett nacksving lyckades han få stopp på Mohammed med straff som följd. Fredik tog hand om den och la in bollen enkelt mitt i målet.

Stabilt försvarsspel som vanligt. Pontus bra i kassen. Kul att Vedran och Max är tillbaka. Mohammed grymt inhopp.